Een exclusieve erfafscheiding voor een stillere tuin
 

ZenFence Essence Black

Een ZenFence Essence Black geluidsscherm is de strakke basisconfiguratie (zonder de optionele façade met hout). Het scherm is opgebouwd uit geluiddempende kernpanelen die zijn gemonteerd in een robuust maar minimalistisch ogende stalen frame-constructie. De zichtbare kernpanelen bestaan uit twee horizontaal geprofileerde metalen platen met hiertussen een 8 cm dikke vaste vulling van EPS of minerale wol, afhankelijk van de omstandigheden of voorkeur. Alle onderdelen zijn verzinkt en van een duurzame kleurcoating voorzien. Standaard zijn de geluidsschermen uitgevoerd in stijlvol zwart (RAL 9005) en op projectbasis leverbaar in een scala van andere kleuren (altijd aan weerszijden gelijk). Het geluidsscherm kan tot een hoogte variërend van 200 tot 235 cm worden geplaatst. Op aanvraag zijn ook hogere schermen leverbaar. 

Afhankelijk van de omstandigheden (positie, grondsoort, windbelasting) wordt een fundatie geselecteerd. Normaliter zijn dit verlengde stijlen met aangestort beton. Intril-elementen zijn ook mogelijk.

ZenFence Essence Black


meer leverbare kleuren (op projectbasis)

 

Optioneel met thermowood façade


ZenFence Thermowood

 


combinaties

Alle schermen zijn altijd opgebouwd met de zwarte geluiddempende kernpanelen (Essence Black). Desgewenst kunnen de schermen per zijde optioneel volledig of gedeeltelijk worden voorzien een subframe met een façade van thermowood. Het gekozen type houtfaçade kan per zijde verschillen. Het grote voordeel hiervan is dat buren een vrije keuze hebben voor de sfeer en uitstraling aan hun eigen zichtzijde. De thermowood façade kan ook in een later stadium (maanden/jaren) nog worden gemonteerd op een al eerder geplaatst Essence Black geluidsscherm.

De ZenFence geluidsschermen zijn onderhoudsarm. Alle uitvoeringen van ZenFence zijn geconstrueerd uit duurzame materialen die zodanig zijn geselecteerd en behandeld dat de verwachte levensduur tenminste 30 jaar bedraagt. De producten zijn makkelijk te demonteren en volledig recyclebaar.


prijsindicatie
E-mailen
Bellen